Rólunk

Zatorban és annak környékén tevékenykedő, kis családi vállalkozás vagyunk, karácsonyfák, kaukázusi fenyők és lucfenyők nagy- és kiskereskedelmével foglalkozunk. Ezen kívül pontyokat tenyésztünk. Tevékenységünk olyan hagyományos értékekre épül, mint a CSALÁD, ŐSZINTESÉG és BIZALOM. Ezeket pedig az ügyfelek és az üzleti partnerek egyaránt értékelik.

2010-ben léptünk be a karácsonyfák piacára. Bizonytalan idők voltak ezek, a globális válság kellős közepén, amikor sok iparág veszteséget könyvelt el és alkalmazottakat bocsátott el. Aztán merész döntést hoztunk, és úgy döntöttünk, hogy egy kis piaci résre összpontosítunk, mégpedig a karácsonyfákra. A dán karácsonyfapiac vezetőjével való együttműködésnek és a kemény munkának köszönhetően a Dániából importált karácsonyfák üzleti sikernek bizonyultak.

Kezdettől fogva ügyeltünk a karácsonyfák magas minőségére, ami a rendszeres skandináviai utazások eredménye, hogy személyesen választhassuk ki a legjobb példányokat és felügyeljük a csomagolásukat és a szállításra való előkészítést – ez a mai napig így van. A szép, formás és sűrű fenyők szinte azonnal slágerré váltak, mert beváltották azoknak a vásárlóknak az álmait, akik filmbeli karácsonyfát szerettek volna otthonukba. A minőség nem változott, a népszerűség pedig nőtt, így idővel újabb értékesítési pontokat nyitottunk, amelyeknek száma mára 8. Időközben lucfenyőkkel bővítettük kínálatunkat. A növekvő forgalom arra késztetett bennünket, hogy saját szállítójárműparkba fektessünk be. Ennek köszönhetően mennyiségtől és távolságtól függetlenül bármilyen megrendelést teljesíteni tudunk. Ezen kívül egy jó összeköttetésű „Wadowicka” gyűjtőponttal rendelkezünk Zatorban.

Minden vásárló (nagy- és kiskereskedelmi) segítségre és szakmai tanácsra számíthat a megfelelő karácsonyfa kiválasztásában. Hiszen nincs nagyobb öröm, mint a sikeres karácsonyi vásárlással járó érzés.